ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ

22.12.09 / /

Oχτώ μέρες πριν χαθεί το έτος 2009, με όλη την ειλικρίνεια που χαρακτηρίζει το μουσταρδί χρώμα μου, οφείλω να σας αποκαλύψω κάτι που συνέβη κατά τη διάρκεια του χρόνου αυτού, αφού όμως πρώτα ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από όλους τους σχολιαστές που είδαν κάποια από τα σχόλια τους να πετσοκόβονται αναίτια και άκομψα για χάρη τού γεγονότος στο οποίο θα αναφερθώ: και εξηγούμαι.

Το πορτατίφ γεννήθηκε με ένα γνήσιο αγγλικό μουσταρδί χρώμα στο ηλεκτρονικό δέρμα του και για τη συνέχεια δεν έχει κανέναν λόγο να μην πορευτεί με αυτό. Όμως το χρώμα αυτό δεν ήταν πάγιο και σταθερό καθόλη τη διάρκεια της ζωής τού ιστολογίου. Με ακρίβεια περιοδικής αλλαγής το πενταήμερο*, ο τόνος της απόχρωσης, από ένα σημείο και μετά, μειωνόταν ανεπαίσθητα στο blog, τόσο ανεπαίσθητα που μετά βίας γινόταν διακριτός ο τόνος αυτός, ακόμα και στα δικά μου μάτια. Με το πέρας των ημερών, τόνο το τόνο, το χρώμα του ιστολογίου άλλαζε ριζικά, ξάσπριζε σταδιακά κι αρμονικά, ώσπου έφτασε στο σημείο το background του, στις 3 Οκτώμβρη να είναι εξολοκλήρου λευκωπό. Από το σημείο αυτό και ύστερα η πορεία που ακολουθήθηκε ήταν η αντίθετη με σκοπό την επαναφορά στο αρχικό μουσταρδί μοτίβο. Οι αναγνώστες με επισκεψιμότητα καθημερινή ή και συχνή δεν είχαν την δυνατότητα να αντιληφθούν τη χρωματική αυτή πρόοδο, κάποιοι άλλοι με αραιές ή μηνιαίες επισκέψεις, όπως φάνηκε, την είχαν, αφού συχνά άφηναν άθελα τους 'υποννοούμενα' (συνολικά όχι πάνω απο 8) που έσπευδα να τα σβήσω για την ευώδοση του πειράματος.

Θεωρώ το ερασιτεχνικό πείραμα επιτυχή και την τελική έκβασή του χρήσιμη όχι τόσο για την εξαγωγή σπουδαίων συμπερασμάτων, τα οποία και θα παραθέσω σε επόμενη ανάρτηση, όσο για την επιβεβαίωση πως η αντιληπτική ικανότητα του ανθρώπινου νου πάσχει ωσάν καταραμένος για πάντα να μη βλέπει αυτό που δε μπορεί να δει. Και ξέρετε κάτι;

Καλωσορίσατε στο ανελέγξιμο.

*εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου ο περιοδικός χρόνος των τονικών αλλαγών επιμηκύνθηκε σημαντικά.

Ετικέτες

32 σχόλια:

Ανώνυμος on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009 1:02:00 π.μ.

Α, έτσι λοιπόν .Μας χρησιμοποίησες ως πειραματόζωα. Εμάς τους αθώους , τους αγνούς που ως πρόβατα επί σφαγή χοροπηδούσαμε στις σελίδες σου και βόσκαμε το, έτσι πιστευαμε , αυθόρμητο χορτάρι του μυαλού σου. Τι να σου πω ρε συ πρτ.Έτσι αρχίζουν τάχα μου τάχα μου ως παιχνίδι τα σκοτεινά σχέδια των ελεγκτών του μυαλού μας. Αλλά όχι δε θα σου παραδοθούμε. Να δεις που στο τέλος θα σε πείσουμε ότι όλα ήταν στη φαντασία σου και το χρώμα δεν άλλαξε ποτέ ούτε έναν τόνο... το πείραμα δεν ήταν επιτυχές... Αντιληφτήκαμε τις προθέσεις σου εγκαίρως και ενδυθήκαμε την προβιά του του προβάτου ενώ από κάτω χαμογελούσαν απειλητικά τα δόντια του λύκου...Η μήπως δε θα έχει ενδιαφέρον αυτό και να αφεθούμε στο δικό σου παιχνίδι να δούμε τι θα πεις στο τέλος.Αναρωτιέμαι.

Ανώνυμος on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009 1:08:00 π.μ.

..ο δαλτονισμος της συνηθειας..
...ωσαν ευλογημενος για παντα να μη βλεπει αυτο που δε μπορει να δει για να μπορει να το φανταζεται..

Ανώνυμος on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009 1:44:00 π.μ.

εκτρωματα της αρρωστημενης του αναγκης για ελεγχο
αναρωτιεμαι δις.αρκει να μην διαπραγματευτουμε το τελος

Comment by xamenos on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009 5:23:00 π.μ.

πρεπει καμια μερα να παμε για μπυρες...

Ανώνυμος on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009 6:43:00 π.μ.

και το πείραμα αναπτύχθηκε εξίσου αυθόρμητα, μη μου καταλογίζετε δόλο άλλωστε ένα παίγνιο ήταν, μία ακόμη προσπάθεια για να γνωριστούμε καλύτερα, πες τε το ένα ραντεβού για μπύρες.

πρτφ

Comment by tiktos on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009 6:48:00 π.μ.

Μπορεί το χρώμα του ηλεκτρονικού δέρματός σου να αλλάζει (κάτι που εγώ δεν το καταλαβαίνω λόγω βλαψίματος των οφθαλμών) αλλά το χρώμα της γραφής σου μένει ίδιο.

Comment by The Motorcycle boy on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009 8:15:00 π.μ.

Αδερφέ αν υπολόγισες κι εμένα στο πείραμα -σβήσε με. Έχω δυσχρωματοψία. Γι΄αυτό είμαι και τόσο ανοιχτός ιδεολογικά.

Comment by ΟΧΙΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009 10:40:00 π.μ.

Μπράβο πρτφ,
με έστειλες στον οφθαλμίατρο γιατί έλεγα δε μπορεί κάτι έχουν τα ματάκια μου. Είπα και τον γιατρό άχρηστο γιατί δεν μου έβρισκε τίποτε. Ο οποίος με έστειλε σε ψυχίατρο όταν του είπα:"Το πορτατίφ ξεθωριάζει".

Comment by Utopia on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009 3:26:00 μ.μ.

Ξεθώριασαν τα προικοσύμφωνα της εξουσίας;
κάτι πήρε το μάτι μου-
και η μπύρα από μαύρη έγινε ξανθιά.

:)

Ανώνυμος on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009 4:41:00 μ.μ.

οι τασεις της εποχης στο ματι το θελουν να βλεπει τα παντα απο πολυ κοντα και μεσα σε πολυ μικρα πλαισια
ο εγκεφαλος απλως ακολουθει τις ευκολιες της ορασης.σκεφτομαστε μονο οσα βλεπουμε και βλεπουμε μονο μεσα απο τετραγωνακια.καταφεραμε η δεν καταφεραμε λοιπον να τετραγωνισουμε τον κυκλο

Ανώνυμος on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009 8:45:00 μ.μ.

έχω απορία
εσείς με αχρωματοψία έχετε τη τύχη να μη μπορείτε να ξεχωρίσετε τις μισές σημαίες του πλανήτη;

πάντως δεν υπάρχει τόσο σοβαρός λόγος για να αρχίζετε τις δικαιολογίες περί ματιών όλοι σας. απλά παραδεχτείτε πως σας την έφερα.

πρτφ

Ανώνυμος on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2009 12:56:00 π.μ.

εγώ πρτφ, σαν συχνός επισκέπτης, οφείλω να ομολογήσω πως μου την έφερες κανονικά. Ωστόσο, να πω και κάτι, όχι σαν δικαιολογία -δεν το διαπρατεύομαι, είπαμε-, αλλά σαν εμπλουτισμό του πειράματος και των συμπερασμάτων του. Μόλις μπήκα σμρ στο blog, μετά από λίγες μέρες που ήμουν καθαρός, και είδα τον τίτλο της ανάρτησης, σκέφτηκα "ρε συ, σαν να σκούρυνε το μουσταρδι". Και μετά, διαβάζοντας το κείμενο, μου έσκαγαν φλασιές ότι είχα αναρωτηθεί κι εγώ σε ανύποπτους χρόνους για τους τόνους του μουσταρδιού, κάτι που όμως δεν θυμάμαι να το'χω σκεφτεί στο συνειδητό. Λέτε να αρνείται το μυαλό μου να δεχτεί ότι δεν πήρα πρέφα και δανείζεται απ'το κείμενο ή μήπως υπάρχει ακόμη κάποια ελπίδα?

Ανώνυμος on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2009 6:51:00 π.μ.

1.η μόνη ελπίδα νομίζω είναι η ενδοσκόπηση.
2.έχεις αναρωτηθεί ποτέ τί χρώμα έχει το συκώτι σου;
3.ήξερες ότι σε μια αγέλη υπάρχει πάντα ένα γκεσέμι; το πρόβατο που ηγείται του κοπαδιού το οποίο αν θελήσει να πέσει από το γκρεμό θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα;

αν ναι, τότε η ελπίδα βρίσκεται στην διαπραγμάτευση του τέλους. ρίξε το χαρτί σου.

πρτφ

Ανώνυμος on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2009 9:38:00 π.μ.

το ανελεγξιμο θα θριαμβευσει
αραξε και μην κανεις πασο
http://www.youtube.com/watch?v=SzOIw-NsG9M

Ανώνυμος on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2009 9:48:00 π.μ.

Και μου έλεγε: Μα δεν ακούς κάθε φορά που μπίνεις σ' αυτήν την σελίδα ένα μακρινό μπέε. Όχι ρε συ ο τύπος θέλει να το παίξει με το χρώμα , ότι δήθεν δε θα το δούμε και θα μας περάσει μυνήματα.Αλλά σήμερα το άκουσα κι εγώ το μπεεε. Ώστε γκεσέμι το λένε ε. Κι όπου θέλει τα πάει τα πρόβατα ε; Μα σε μια παρέα λύκων τι κάνει το γκεσέμι πρτφ;

Ανώνυμος on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2009 9:56:00 π.μ.

Ωχ, και δεν είμαι καλός με τις τράπουλες. Μια δηλωτή ξέρω να παίζω κι αυτή την έχω ξεχάσει. Ας πούμε:
1. Μ' αρέσει η ενδοσκόπηση γιατί είναι μοναχική, αλλά την αρνούμαι ως μοναδική λύση για τον ίδιο λόγο.
2. Δεν έχω αναρωτηθεί γιατί έτυχε να το δω σε μια από τις ενδοσκοπήσεις μου. Ήταν φούξια, χωρίς σημάδια συννεφιάς. Θα φταίει που είμαι υγιεινιστής και δεν καπνίζω.
3.Εμείς είχαμε συμφωνήσει να ξεπεράσουμε τους ηγέτες και τις ιεραρχίες. Και δη τις φυσικοποιημένες. Αν είναι να πέσουμε στο γκρεμό ας το κάνουμε πρωτοβουλιακά.
4.Αν θελήσει να πάει να πνιγεί, θα το ακολουθήσουν?
5. Αν δεν πνιγώ εγώ, αν δεν πνιγείς εσύ, αν δεν πνιγούμε εμείς, πώς θα διαπραγματευτούμε το τέλος? Ακόμη κι αυτό διαμεσολαβημένα? Όπως το γκεσέμ

Ανώνυμος on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2009 12:43:00 μ.μ.

ωραια το επαιξες,αλλα επειδη η διαμεσολαβηση ειναι πολυκεφαλο πλασμα κι αυτη, να μην ξεχναμε οτι προσπαθει να εμφιλοχωρησει αναμεσα στην υπαρξη μας και στη συνειδηση που εχουμε γι αυτη,το λοιπον ειμαστε λυκοι κι οχι προβατα,απλα εχουμε καμουφλαριστει με την προβια τους

Ανώνυμος on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2009 12:45:00 μ.μ.

οποτε ας αφησει τις νουθεσιες

Comment by xouxouxou on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2009 4:57:00 μ.μ.

ποιητής
ζωγράφος
και μπλόγκερ:
κακός συνδυασμός.

οι φίλοι μας
παίζουν παιχνίδια
στις πλάτες μας.

μόνο με μπύρες μαύρες σαν τον κόρακα θα ξεπληρώσεις, άτιμε πρτφ!

(θυμάμαι μόνο μια φορά που η αλλαγή μου φάνηκε πολύ έντονη, ίσως είχα καιρό να μπω δεν ξέρω.
είπα τότε:
άσε μην του πω τίποτα, ζωγράφος πράμα, και με παρεξηγήσει- αρκετά ντράβαλα με ζωγράφους είχα μέχρι τώρα.)

-ματοσακέ, το κόκκινο απ το πράσινο το ξεχωρίζεις ή πας ντουγρού όταν δεν έχει ξανθές ένστολες με σφυρίχτρα;

:-)))

Ανώνυμος on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25, 2009 12:35:00 π.μ.

ποτέ δε συνέβη το πείραμα κι ούτε πειράχτηκε κάποιο χρώμα. τελικά η δύναμη της αυθυποβολής νίκησε. χάσαμε όλοι. λύκοι, πρόβατα, τσοπάνηδες.
αν δεν έχετε αντίρρηση, θέλω να ακούσω το γιατί.

πρτφ

Ανώνυμος on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25, 2009 8:19:00 π.μ.

...Δεν χάσαμε. Δείξαμε την ανίκητη επιθυμία να πιστεύουμε πως κάτω από ακίνητες επιφάνειες, πισω από σταθερά χρώματα κάτι δουλεύει .Θα μου πεις αυτό που σίγουρα δουλεύει είναι η μίζερη καθημερινότητα..χθες στη λαΙκή την είδα να χοροπηδάει με τραγίσια πόδια και είπα:Άντε ρε σεις άνθρωποι, άντε επιτέλους ανεβείτε και στ' άλογα....εγώ; Μη με κατηγορήσεις προσπαθώ..έχω βάλει στο μάτι ένα μαύρο ψηλό άλογο..Το 2010 ελπίζω να το πιάσω.

Comment by xouxouxou on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25, 2009 3:50:00 μ.μ.

ρε τρελε θεομπαίχτη, εκεί περίπου στη μέση του καλοκαιριού δεν το φόρεσες το πορτοκαλί;

Comment by xouxouxou on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25, 2009 3:58:00 μ.μ.

τώρα πια θα μας λες καλημέρα και θα κοιτάμε έξω απ το παράθυρο να δούμε αν είν ο ήλιος εκεί ή κανένας μουσταρδί κολαζμένος προβολέας προβοκάτορας, διπλός και τριπλός πράκτορας συνομώτης κτλ κτλ.

κι ο γκροτόφσκης λατρεύτηκε από τους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάστηκε στο εργαστήριό του, μέχρι που ανακάλυψαν ότι τους χρησιμοποιούσε σαν πειραματόζωα και τον φασκελώσανε ομαδικώς.

όταν εξαπατούμε, φροντίζουμε ποτέ να μην το παραδεχτούμε:
ο χρυσός κανόνας της πολιτικής.

και για να αλλάξουμε θέμα από τα χρώματα κτλ, μπορεί να μου εξηγήσει κανείς για ποιο λόγο κανένας μεγαλοδημοσιογραφάρας δε μιλάει για την αγορά δεύτερης παρτίδας εμβολίων για τη μπατσογρίπη από το γίδι τον αβραμόπουλο, και τώρα ψάχνονται να τα επιστρέψουν, ούτε κουβέντα όμως από τους πασοκοσοσιαλιστές για δίκη του βρωμόπουλου;

Comment by ΑυτοΑνοργάνωση on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25, 2009 4:18:00 μ.μ.

επιστημονικό πρτφ!
(http://www.microscopeco.com/productsimages/illuminatedmagnifierlamp_107177.jpg)
άλλες δουλειες δεν εχουμε λες απο το να παρατηρούμε το χρώμα του μπλόγκ σου?χαχαχαχαχα!
εισαι φοβερός!
(εχω βγάλει τα ματάκια μου στη λάμπα που βλέπεις πάνω ψάχνοντας ψύλλους σε μεταξωτά φύκια δεν φαντάζεσαι..)

Ανώνυμος on Σάββατο, Δεκεμβρίου 26, 2009 1:25:00 μ.μ.

μή μή
με πληγώνετε.
χούχου καλημέρα.

πρτφ

Ανώνυμος on Σάββατο, Δεκεμβρίου 26, 2009 3:23:00 μ.μ.

ε, πρτφ, πες την αλήθεια σου έστω και τώρα. Άλλαζε ή όχι ο τόνος του μουσταρδιού? Εγώ με κίνδυνο να εκτεθώ ακόμη περισσότερο, πιστεύω ακόμη πως το πείραμα συνέβη και ήταν το αρχικό. Αλλιώς τι να πω, όχι μόνο νίκησε η αυθυποβολή αλλά είναι τόσο χοντροκέφαλη που δε λέει να αποσυρθεί, ούτε καν τώρα σαν νικήτρια

Comment by ξεναγός νεκρόπολης on Σάββατο, Δεκεμβρίου 26, 2009 5:58:00 μ.μ.

http://www.dothetest.co.uk/

ελπίζω να μην έχεις καμιά σχέση με αυτά τα video...

Comment by xouxouxou on Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2009 12:27:00 π.μ.

πάει και τελείωσε, ένα ολίσθημα είναι αρκετό για να πάρει κανείς την κάτω βόλτα.

οι λαοί που έχουν ανάγκη αρχηγούς και ήρωες, διψάνε επίσης και για το αίμα τους, όταν πια το κόκκινο βελούδο αρχίσει να ξεθωριάζει.

ο τρελο-επιστήμονας σάστισε όταν κατάλαβε, ότι είτε το έκανε είτε δεν το έκανε το πείραμα, σημασία έχει ότι αναφερόμενος σε αυτό έχασε την εμπιστοσύνη του τυφλού λαού.

συνειδητοποιώντας ότι και ο ίδιος είναι μέρος ένος πειράματος, σήκωσε τα μάτια προς τον ουρανό, ένα εκτυφλωτικό φως διαπέρασε τον αμφιβληστροειδή του και του κατέστρεψε το οπτικό νεύρο μια για πάντα, ενώ πριν παραδοθεί στις φλόγες ολόκληρος πρόλαβε να ψελλίσει:
ο... ήλιος... αλήθεια... σας... λέω....

θα πεθάνουμε νομίζοντας οτι καταλάβαμε περισσότερα από τις αχιβάδες, αυτό δεν σου την παίζει;

Ανώνυμος on Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2009 11:18:00 π.μ.

μαύρο μαχαίρι, μου εκοβε τις φλεβες η μητέρα μου, δε κοβονταν και εκανε ετσι .. (δείχνει τους καρπούς) γιατι ο πατέρας μου ήθελε να με βιάσει και μετά η μάνα μου..δε ξέρω έμαθε γιαυτο το βιασμό, δε ξέρω, ααα. είχε σχέση με το ότι έφυγα εγώ τρέχοντας, ζήλεψε, πάντως ήταν σε συνοχή με τον πατέρα μου, ήθελε να τον καλύψει.

Ανώνυμος on Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2009 1:08:00 μ.μ.

Τι μουσταρδί κλειστο και ανοιχτό ρε συ πρτφ. Ο τελευταίος,-α το έκανε μαύρο μουχλιασμένοΠίσω αντίδραση του κώλου στην κυριολεξία.

Comment by xouxouxou on Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2009 4:35:00 μ.μ.

πουλάνε κάτι καλά ακονιστήρια στην αγορά

Comment by disa on Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2010 8:40:00 π.μ.

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Δημοσίευση σχολίου

Για πες

ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ Αναγνώστες

ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ

+Επιτέλους διακοπές
+Το αερόστατο
+Πέραμα
+Αναρχία
+Χόμλες
+Νεκρόπολη
+Παλαιστίνη
+Φόβος θανάτου
+Ο σπυ.
+Packman
+Ελεύθερη ώρα
+Ξεχασμένη φωτογραφία
+Θάλασσα
+Στον οδοντίατρο
+Ποσάδας
+Ότι λέω δε το είπα
+Εγώ κι εσύ
+Η τέχνη του δρόμου
+Debate
+H ψυχραιμία είναι ενοχή
+Καρέ της δευτέρας
+Τζόβενο
+Άγιος Παντελεήμονας
+Πρακτέο
+Κράτος εσπρέσσο
+Μαρκογιαννάκης
+Κοράνι
+Θάνατος στο στόμα
+CULT
+Κουκουλονόμος
+Ήρωες
+Λόρδος Μπάυρον
+Φρούτα του δάσους
+Σκαραμαγκά
+Ρουστίκ
+Άνοιξη
+Η γραφή σε 100 χρόνια
+Προυστ
+Μια ονείρωξη: καταξίωση
+Θήλυ
+Θήλυ Νο2
+Μανιφέστο εντομολογίας
+Κατερίνα Γώγου
+Θεωρία
+220.000 φύλλα
+Σκάει ο τζίτζικάς;
+Πνίγεται ο κροκόδειλος;
+Αναρχικός ή κράτος
+Παράξενο πρωινό
+Λετρισμός
+Νόμος
+Η φυσική του φασισμού
+Εδώ παπάς, εκεί παπάς
+Το κράτος είναι ο έλγιν
+Οικονομοκρατία
+Μονμάρτη
+Μπουκόφσκι
+Ουροβόρος όφις
+Ποίηση δωματίου
+Το χελιδόνι
+Χαλεπάς
+Πνευματικά δικαιώματα
+Γροθιά προς τα πάνω
+Φαιό
+Τα μυρμήγκια
+Δύο ξένοι στην ίδια πόλη
+Έχεις διδακτορικό;
+Καγιέν στις φλόγες
+H αυτοκτονία μου
+Ασφαλίτης
+Άγδιστις
+Ποιητής
+Το κλεφτρόνι
+Κ. Βήτα
+Άσπονδος
+Σύνδρομο Stendhal
+Πτέρυγα σκαρπαλέζου
+Παπανδρέου
+Το τέλος της γης
+Μίροσλαβ σωτηρίου
+Φίλα με
+Ηδονή
+Υπουργείο ηδονής
+Ακομπανιαμέντο
+Προικοσύμφωνη εξουσία
+Διάβολος
+Ο δρίτσας στη βουλή
+Καμράν ατίφ
+Nikolla todi
+Αχελώος
+Φιγούρα θανάτου
+Ελάφι κι ιστορία
+Το τηλεφώνημα
+Το απροσδόκητο
+Coltrane
+Πάντειο
+Ο αρχηγός
+Αντάρτικο
+Ακυβέρνητος κάμπος
+Ε75
+Θέλω να φύγω
+Βοβοτάδες
+Εισπρακτικές εταιρίες
+Levi-strauss
+Τλούπας
+Μυστικός δείπνος
+Σουλφαμιδόσκονη
+Ο συλλέκτης
+Αλέκτορας
+Μαμά δύση
+Μίλαν
+Λιανοκλάδι
+Ο κούνελος
+Μαριάννα βαρδινογιάννη
+Δικαστήρια Πειραιά
+Ρεσάλτο
+Βι.πε. λαμίας
+Μετα-ορισμοί
+Τετράποδος βούδας
+Το πείραμα
+Image
+Hit counter
+Mη φεύγεις
+Ασέξουαλ
+Τρίπτυχο
+Ακομινάτου
+Τεφλόν
+Βοnano
+Mentos
+Καυτερή πιπεριά
+Το παράλογο
+Μοναξιά
+Παλαιοκώστας
+Parking λιβανάτες
+Ταξίδι ακριβείας
+Τίτλοι ειδήσεων
+Λίμνη πλαστήρα
+Η διπλανή πόρτα
+History channel
+Βανδαλισμός
+Τζαζ
+Oικογενειακά δαιμόνια
+Ρίτσος
+Βαγδάτη

:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ: ΚΑΛΕΣΜΑ
KAI O ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ: ΔΕΣ ΤΟ

ΦΑΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ

ο χάος

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ;

ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ENA MOYΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ PUNK ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ; ΠΑΤΑ ΕΔΩ